پودر شیرخشک

پودر شیرخشک

پودر شیر، محصول فرآیند خشک کردن شیر تا رسیدن به رطوبت 3 الی 5 درصد است که در انواع پر چرب، کم چرب و اسکیم تهیه می‌گردد. شیر کم چرب و اسکیم، خود با کیفیت حرارتی مختلف تولید می‌شود که جهت مصارف متنوع کاربرد دارند. شیرخشک دارای انرژی، پروتئین، چربی، کربوهیدرات، کلسیم و فسفر بوده و در صنعت لبنیات به‌عنوان جایگزین قسمتی از شیر تازه مصرف می‌شود.

به منظور بهبود حلالیت انواع پودر شیر خشک صنعتی، عملیات فوری سازی بر روی آن‌ها انجام می‌شود. مشخصات پودر شیر خشک صنعتی از نقطه نظر تغذیه ای و میکروبیولوژی با استاندارد ملی ایران مطابقت دارد.

دانسیته و حلالیت پودر شیر خشک صنعتی از مهم‌ترین خصوصیات این محصول است.

کاربرد پودر شیر خشک:

  • کیک
  • بیسکوئیت
  • کلوچه
  • شکلات
  • پفک
  • سوسیس و کالباس
  • ماست

شیرخشک در صنعت لبنیات به عنوان جایگزین قسمتی از شیر تازه مصرف می‌شود؛ ولی دلیل کاربرد آن در صنایع غلات و تهیه محصولاتی نظیر کیک و کلوچه، ایجاد عطر و طعم مطلوب، رنگ طلایی به دلیل تسریع واکنش‌های قهوه‌ای شدن و بالا بردن ارزش تغذیه ای است.

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پودر شیرخشک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *