مونو دی گلیسیرید

مونودی گلیسرید:

E471 به مونوگلیسریدها و دی‌گلیسریدهای اسیدهای چرب اشاره دارد. این مواد امولسیفایر هستند و از استری شدن اسیدهای چرب ( از روغن‌ها یا چربی‌های گیاهی و حیوانی) با گلیسرول به دست می‌آیند. امولسیفایرهایی مانند E471 به شما این امکان را می‌دهد که موادی را که به طور طبیعی به خوبی با هم مخلوط نمی‌شوند؛ مانند روغن و آب مخلوط کنید و در نتیجه بافت محصولات غذایی را تثبیت نمایید.

در فرآیند تولید معمولاً یک کاتالیزور قلیایی با درجه حرارت بالا برای تهیه ترکیبی از مونو، دی- و تری‌گلیسیریدها و مقدار کمی گلیسرول استفاده می‌شود.

 

کاربردهای مونو دی گلیسیرید چیست ؟

  • مونودی‌گلیسیرید می‌تواند کیفیت محصولات غذایی را بهبود ببخشد و پردازش آن‌ها را ساده‌تر کند. در هنگام تولید، مونودی‌گلیسیریدها می‌توان از چربی‌های حیوانی یا روغن‌های گیاهی (سویا ، کلزا ، آفتابگردان ، پنبه ، روغن نارگیل یا نخل) به عنوان ماده اولیه استفاده کرد.
  • مونو دی گلیسیرید خوراکی در طیف وسیعی از غذاهای فرآوری شده از محصولات فاقد گلوتن تا نان و کیک، شیرینی‌ها، بستنی، مارگارین و پنکیک‌ها یافت می‌شوند.
  • مونودی‌گلیسیریدها مواد افزودنی مفیدی هستند؛ زیرا به مخلوط شدن روغن‌ها و چربی‌ها با آب کمک می‌کنند. آن‌ها می‌توانند قوام غذاها را بهبود ببخشند و در کالاهای پخته شده از آن‌ها برای افزایش ماندگاری و بهبود بافت خوراکی‌ها استفاده می‌شود.
دسته ها:
نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “مونو دی گلیسیرید”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *