مونو دی گلیسیرید
مونودی گلیسرید:
E471 به مونوگلیسریدها و دیگلیسریدهای اسیدهای چرب اشاره دارد. این مواد امولسیفایر هستند و از استری شدن اسیدهای چرب ( از روغنها یا چربیهای گیاهی و حیوانی) با گلیسرول به دست میآیند. امولسیفایرهایی مانند E471 به شما این امکان را میدهد که موادی را که به طور طبیعی به خوبی با هم مخلوط نمیشوند؛ مانند روغن و آب مخلوط کنید و در نتیجه بافت محصولات غذایی را تثبیت نمایید.
در فرآیند تولید معمولاً یک کاتالیزور قلیایی با درجه حرارت بالا برای تهیه ترکیبی از مونو، دی- و تریگلیسیریدها و مقدار کمی گلیسرول استفاده میشود.
کاربردهای مونو دی گلیسیرید چیست ؟
- مونودیگلیسیرید میتواند کیفیت محصولات غذایی را بهبود ببخشد و پردازش آنها را سادهتر کند. در هنگام تولید، مونودیگلیسیریدها میتوان از چربیهای حیوانی یا روغنهای گیاهی (سویا ، کلزا ، آفتابگردان ، پنبه ، روغن نارگیل یا نخل) به عنوان ماده اولیه استفاده کرد.
- مونو دی گلیسیرید خوراکی در طیف وسیعی از غذاهای فرآوری شده از محصولات فاقد گلوتن تا نان و کیک، شیرینیها، بستنی، مارگارین و پنکیکها یافت میشوند.
- مونودیگلیسیریدها مواد افزودنی مفیدی هستند؛ زیرا به مخلوط شدن روغنها و چربیها با آب کمک میکنند. آنها میتوانند قوام غذاها را بهبود ببخشند و در کالاهای پخته شده از آنها برای افزایش ماندگاری و بهبود بافت خوراکیها استفاده میشود.
دسته ها: مواد اولیه
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.