سویا لسیتین

لسیتین سویا:

لسیتین سویا یک محصول فرعی تولید روغن سویا است و از سویا به صورت مکانیکی یا شیمیایی استخراج می‌شود.

لسیتین سویا ماده‌ای به رنگ قهوه‌ای زرد است که ترکیبی از فسفولیپیدها و سایر ترکیبات غیر فسفولیپید است که در طی فرآیند از روغن سویا استخراج می‌شود. لسیتین به عنوان یک ماده تقویت‌دهنده و امولسیفایر مفید است. لسیتین معمولاً به صورت مایع استفاده می‌شود؛ اما می‌تواند به صورت گرانول نیز مورد استفاده قرار گیرد.

موارد مصرف سویا لسیتین

  1. 1. موارد مصرف سویا لسیتین در صنعت بیسکویت
  • سویا لسیتین مصرف چربی را کاهش می­‌دهد.
  • سویا لسیتین باعث پخش فاز چربی شده و نیاز به استفاده از چربی و روغن جامد را کاهش می­‌دهد.
  • سویا لسیتین مخلوط شدن را بهبود می­‌بخشد.

 

  1. 2. موارد مصرف سویا لسیتین در صنعت کیک
  • سویا لسیتین باعث حفظ رطوبت و بالا رفتن ماندگاری کیک می­‌شود.
  • سویا لسیتین سبب بهبود طعم کیک و پخش آروما در بافت کیک می‌­شود.
  • سویا لسیتین باعث قهوه ای شدن یکسان سطح کیک می‌­گردد.
  • سویا لسیتین ساختمان پوسته کیک را بهبود می‌­بخشد و مانع از پخش شدگی آن می­‌شود.
  • سویا لسیتین عامل پخش کننده زرده تخم مرغ می­‌باشد.
  • سویا لسیتین بافت کیک را بهبود می‌­بخشد.

 

  1. 3. موارد مصرف سویا لسیتین در صنعت شکلات
  • سویا لسیتین سبب جلوگیری از بلوم زدن شکلات می­‌شود.
  • سویا لسیتین سبب کاهش ویسکوزیته مخلوط پودر كاكائو، شكر و كره كاكائو مي­‌شود و کارکردن با مواد در کنچ بسیار راحت‌تر صورت می­‌گیرد.
  • سویا لسیتین مصرف کره کاکائو و روغن جانشین کره کاکائو را کاهش می­‌دهد.
دسته ها:
نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “سویا لسیتین”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *