سویا لسیتین
لسیتین سویا:
لسیتین سویا یک محصول فرعی تولید روغن سویا است و از سویا به صورت مکانیکی یا شیمیایی استخراج میشود.
لسیتین سویا مادهای به رنگ قهوهای زرد است که ترکیبی از فسفولیپیدها و سایر ترکیبات غیر فسفولیپید است که در طی فرآیند از روغن سویا استخراج میشود. لسیتین به عنوان یک ماده تقویتدهنده و امولسیفایر مفید است. لسیتین معمولاً به صورت مایع استفاده میشود؛ اما میتواند به صورت گرانول نیز مورد استفاده قرار گیرد.
موارد مصرف سویا لسیتین
- 1. موارد مصرف سویا لسیتین در صنعت بیسکویت
- سویا لسیتین مصرف چربی را کاهش میدهد.
- سویا لسیتین باعث پخش فاز چربی شده و نیاز به استفاده از چربی و روغن جامد را کاهش میدهد.
- سویا لسیتین مخلوط شدن را بهبود میبخشد.
- 2. موارد مصرف سویا لسیتین در صنعت کیک
- سویا لسیتین باعث حفظ رطوبت و بالا رفتن ماندگاری کیک میشود.
- سویا لسیتین سبب بهبود طعم کیک و پخش آروما در بافت کیک میشود.
- سویا لسیتین باعث قهوه ای شدن یکسان سطح کیک میگردد.
- سویا لسیتین ساختمان پوسته کیک را بهبود میبخشد و مانع از پخش شدگی آن میشود.
- سویا لسیتین عامل پخش کننده زرده تخم مرغ میباشد.
- سویا لسیتین بافت کیک را بهبود میبخشد.
- 3. موارد مصرف سویا لسیتین در صنعت شکلات
- سویا لسیتین سبب جلوگیری از بلوم زدن شکلات میشود.
- سویا لسیتین سبب کاهش ویسکوزیته مخلوط پودر كاكائو، شكر و كره كاكائو ميشود و کارکردن با مواد در کنچ بسیار راحتتر صورت میگیرد.
- سویا لسیتین مصرف کره کاکائو و روغن جانشین کره کاکائو را کاهش میدهد.
دسته ها: مواد اولیه
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.