پودر ژلاتین

پودر ژلاتین

ژلاتین یک ماده‌ی طبیعی و پروتئینی است که از کلاژن استخراج می‌شود. این کلاژن می‌تواند منشأ حیوانی یا گیاهی داشته باشد. از آن‌جا که ژلاتین از منابع طبیعی به دست می‌آید، در دسته محصولات غیر تراریخته (non-GMO) قرار می‌گیرد؛ به این معنا که در فرآیند تولید آن از دستکاری ژنتیکی استفاده نمی‌شود.

به طور کلی، ژلاتین از دو منبع عمده تولید می‌شود: منشاء حیوانی و منشاء گیاهی. ژلاتین حیوانی عمدتاً از کلاژن موجود در پوست، استخوان و بافت‌های همبند حیواناتی مانند گاو، خوک و ماهی استخراج می‌شود. یکی از انواع رایج ژلاتین حیوانی، پودر ژلاتین گاوی است که از پروتئین کلاژن موجود در پوست و استخوان گاو تولید می‌شود.

این ژلاتین پس از خشک شدن، به شکل گرانول‌های ریز با رنگ سفید مایل به زرد در می‌آید. پودر ژلاتین گاوی نه تنها به عنوان یک عامل ژل‌کننده در صنایع غذایی کاربرد دارد، بلکه به دلیل دارا بودن پروتئین حیوانی، می‌تواند در تأمین نیاز بدن به پروتئین نقش مؤثری ایفا کرده و در تقویت سیستم ایمنی نیز مؤثر باشد.

ویژگی‌های پودر ژلاتین:

  • خاصیت ژل کنندگی و امولسیون کنندگی
  • محلول در آب داغ
  • نامحلول در آب سرد
  • پایدارسازی بالا

پودر ژلاتین در صنایع غذایی :

بارزترین مصرف ژلاتین در صنایع غذایی، تولید ژله است. در تهیه محصولات لبنی، آبنبات، مارمالاد، انواع دسر، محصولات گوشتی و منجمد، کپسول‌های ژلاتینی، کیک و شیرینی و بسیاری تولیدات دیگر از پودر ژلاتین نیز استفاده می‌شود.

فواید استفاده از ژلاتین :

  • کمک به حفظ بافت‌های سالم بدن
  • مراقبت از پوست ، مو و ناخن
  • کمک به هضم غذا
  • استحکام استخوان و مفاصل
  • تقویت سیستم ایمنی

مضرات احتمالی پودر ژلاتین:

  • حساسیت
  • مشکلات گوارشی
  • مشکلات کلیوی
  • و…

 

 

دسته ها:
نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پودر ژلاتین”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *